СТРОЙМАРКЕТ

Правила за ползване

Добре дошли на официалния уеб сайт с онлайн магазин на „Строймаркет“ ООД. С използването му вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира информацията на сайта.

Условия за поръчка

Можете да пазарувате от нашия онлайн магазин без задължително да имате регистрация. При натискане на бутона „Плащане” е необходимо да попълните следните полета: име, адрес на електронната поща (e-mail), адрес за доставка и телефонен номер, чрез който да се свържем с вас. Този номер е нужен за връзка с вас при потвърждението и изпълнението на поръчката. Доставката е за сметка на купувача.

Право на отказ и връщане на стока

Вие, като клиент според условията на чл. 55 от ЗЗП,  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана, целостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. В случай, че решите да върнете стока, моля уведомете ни предварително по e-mail или по телефон, докато получите потвърждение. При връщането на стоките ще получите парите си обратно на следващия работен ден, след като върнатите стоки бъдат получени при нас. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

Ценова политика

Посочените на нашия сайт цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. „Строймаркет“  ООД има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж или чрез банков превод. Ако изберете да заплатите с банков превод, поръчаните от вас продукти ще бъдат изпратени веднага след като получим плащането ви в нашата сметка.

Фирмена политика при събирането на информация и как я използваме

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугите си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите си само относно конкретна поръчка или възникнал въпрос, относно дадена поръчка или артикул, и за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Строймаркет ООД

Scroll to Top