СТРОЙМАРКЕТ

за нас

Ние ценим вашето време и работим усилено, за да ви бъдем полезни. За нас е чест да помогнем в реализирането на вашия проект, защото… съграждаме заедно!

Поставихме основите на нашия семеен бизнес през 1990 г. В началото основната ни дейност беше търговия на едро със строителни материали.

През годините разширихме значително асортимента на предлаганото от нас, както и контактите си с нашите партньори – доказани производители. И днес, благодарение на дългогодишните си взаимоотношения с тях, постоянно увеличаваме разнообразието в нашите магазини.

Главната ни цел е не само да доставим на клиентите си това, което търсят, но и да им дадем възможност за избор и различни варианти. Нашият екип е добре подготвен, за да обясни особеностите на най-новите продукти и иновативни решения в сферата на строителството. Разполагаме със собствена складова база, товарни автомобили и добре подготвени специалисти, за да улесним клиентите си. Защото искаме да са доволни и да се върнат отново при нас…

Повече за нашия екип

Те са различни – мъже и жени, отдавна или отскоро работещи при нас, на различна възраст, с различни интереси. Обединява ги Строймаркет и това, че са част от общата ни кауза – да сме професионалисти в областта си, компетентни, да работим с усмивка и търпение, с удоволствие да се интересуваме от всеки отделен клиент, да сме на разположение…

Основни партньори

Очаквайте нашия онлайн магазин!

Скоро за вас ще е достъпно разнообразието от продукти, които предлагаме.

Scroll to Top